Sungurlu'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi Fen işleri ekipleri, Ramazan Bayramı bitimiyle birlikte yol yapım çalışmalarına kaldıkları...

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Belediyesi Fen işleri ekipleri, Ramazan Bayramı bitimiyle birlikte yol yapım çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor. Fatih Mahallesi'nde yağmur suyu, kanalizasyon, temiz su ve kilitli parke çalışmaları başladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ilçenin birçok noktasında başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü, ekiplerin kış mevsimi öncesi yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

Ana güzergahlarda yaşanan aksaklıkları gidermeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Uzunkaya, "Vatandaşlarımıza yapılan çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Her çalışmada halkımıza daha güzel ve kaliteli bir şekilde hizmet sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: