Suni tohumlama eylem planı tanıtıldı

ERZURUM (İHA) - 'Doğu Anadolu Bölgesi İller Suni Tohumlama Eylem Planı', Erzurum Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç başkanlığında yapılan toplantıya, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı TÜGEM Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Özcan ve Etlik Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürü Nihat Yazıcıoğlu da katıldı.

Erzurum ve çevre illerden gelen il müdürleri, Hayvan Sağlığı Şube Müdürleri ve Proje ve İstatistik Müdürleri'nin de katıldığı toplantıda konuşan Vali Güvenç, bölge hayvancılığı için önemli bir başlangıç olarak gördüğü projeye destek veren ve verecek olan herkese teşekkür ederek, "Bu projenin kamuoyunun ve üreticilerimizin yoğun desteği, değerli akademisyenlerin, kaymakamlarımızın yoğun ilgi ve koordinesiyle il ve ilçe tarım müdürlüğü çalışanlarının ve veteriner teknisyenlerimizin gayret ve çalışmaları ile başarıya ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda; Atatürk Üniversitesi, Erzurum Valiliği, UNDP, ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa gerçekleştireceği proje kapsamında yapılacak çalışmalar gündeme getirildi.