Sünnet Çocuklarının Hediyesi Başkan Dündar’dan

Hamitlerspor Kulübü tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen sünnet şöleni mehter ve kılıç kalkan gösterileri ile...

Hamitlerspor Kulübü tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen sünnet şöleni mehter ve kılıç kalkan gösterileri ile şenlendi. Sünnet olan 46 çocuğa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar çeşitli hediyeler verdi.

46 çocuğun sünnet ettirildiği şölen Hamitler Spor Kulübü’nde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Kulüp bahçesinde gerçekleştirilen şölene sünnet olan çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Osmangazi Belediyesi’nin de desteği ile gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocukların çoğu evlerinde önceden sünnet ettirilirken, bazıları ise tören sırasında sünnet edildi. Sünnet sırasında arkadaşlarını camdan izlemek isteyen bazı çocukların korkudan elleriyle yüzlerini kapatması dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu tür hizmetlere destek olanlara teşekkür etti. Belediye olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduklarını ifade eden Dündar, sünnet olan çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Mevlit ve dualar ile başlayıp, Mehter Takımı ve Kılıç Kalkan ekibinin gösterileri ile devam eden sünnet şöleni sonunda çocuklarla toplu hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Mustafa Dündar, daha sonra çocuklara tek tek hediyelerini dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: