Sünnet kıyafetleri belediyeden

13. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenecek olan sünnet etkinliği için kayıtlar alınmıştı. Şimdi ise çalışmalar başlatıldı.

Her Erguvan Festivalinde olduğu gibi bu sene de sünnet şenliğinde çocuklar Çatalca Belediyesi’nin misafiri. Çatalca mahalle ve köylerindeki çocuklara yönelik yapılan sünnet şenliği öncesi yapılan anonslar ve bildiriler ile bu yıl 41 çocuk erkekliğe ilk adımı 13. Erguvan Festivali’nde atacak. Erguvan Festivali öncesinde de sünnet şenliğinin hazırlıkları başlatıldı. Çocuklar Çatalca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet kıyafetlerine ve ayakkabılarına kavuştular. Festivalin açılışında sünnet çocukları ve tüm ilçe çocukları için animasyon gösterileri sunulacak ve sünnet çocuklarına bazı hediyeler verilecek. 9 Temmuz Pazartesi günü de Eyüp Sultan Camii gezisine götürülecek olan çocuklara, festivalin son gecesi Belediye Başkanı Cem Kara hediyelerini verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: