Sünnet Olacak Çocuklara Kıyafetleri Dağıtıldı

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile 24. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl...

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile 24. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl toplam 313 çocuk, hastane ortamında kendilerine verilen randevu günlerine göre sünnet edilecek.

Sünnet olacak çocuklara Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası’nda sünnet elbisesi ve ayakkabıları ücretsiz dağıtıldı. Sünnet elbisesi dağıtımı, ailelere verilen sıra numaralarına göre sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki bölüm halinde yapıldı.

Sünnet olacak çocuklara elbiselerini teslim eden Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, şölenle ilgili aileleri bilgilendirdi. Geçmişte sünnet operasyonlarının park ve bahçelerde yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün Başkanlığı döneminde sünnet törenlerinde bir devrim yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile 24. Geleneksel Sünnet Şöleni, 26 Haziran 2013 Salı günü saat 18.00’de 4 Eylül Spor Salonu’nda yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: