Süper amatör futbol liginde kavga çıktı, bir polis bir futbolcu yaralandı

Süper amatör futbol ligi müsabakalarından Edremit Belediyespor - Altınoluk Belediyespor Karşılaşması sonucunda kavga çıktı. Çıkan...

Süper amatör futbol ligi müsabakalarından Edremit Belediyespor - Altınoluk Belediyespor Karşılaşması sonucunda kavga çıktı. Çıkan kavgalarda bir futbolcu ile bir polis yaralandı.
Alınan bilgiye göre, bugün oynanan süper amatör futbol ligi müsabakalarından Edremit Belediyespor - Altınoluk Belediyespor karşılaması Edremit Belediyespor ‘un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Hakemin bitiş düdüğüyle ortalık bir anda savaş alanına döndü. Futbolcular birbirine girerken tribünlerden atılan çakmak ve kül tabakları bir polisin ve Edremit sporlu futbolcunun yaralanmasına neden oldu.
Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaylara çok sayıda polis müdahale ederken Altınoluk Belediyespor kulübünün sporcuları ise sahayı terk ederken öfkelerini stadın camlarından aldılar. Stadın camları tuz buz olurken futbolcular polislerin kontrollerinde stattan çıkarıldı.
Olaylarla ilgili soruşturma devam ederken her iki kulübün başkanları ise istenmeyen olaylardan dolayı üzüntü duyduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz