Süper Amatör Lig’de Haftanın Maçı Altınova’da Oynanacak

Balıkesir Süper Amatör Lig; bu hafta Ayvalık bölgesinin iki takımı Küçükköy Belediyespor ile Altınova Belediyespor’un...

Balıkesir Süper Amatör Lig; bu hafta Ayvalık bölgesinin iki takımı Küçükköy Belediyespor ile Altınova Belediyespor’un puan mücadelesine sahne olacak.

9 puanla ligde namağlup olarak lider durumdaki Altınova Belediyespor, sahasında kardeş takım olarak nitelendirilen 7 puanlı Küçükköy Belediyespor’u ağırlarken, her iki takımın teknik direktörleri her şeyden önce dostluğun kazanmasından yana olduklarını kaydediyorlar. 30 Eylül 2012 Pazar günü 14 takımın katılımıyla başlayan Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Liginde 4. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.

Reklam
Reklam

Ligde lider durumda bulunan Pazar günü Altınova Atatürk Stadında, Küçükköy Belediyespor ile yerel derbi karşılaşması yapacak. Geçtiğimiz Çarşamba günü Altınova Belediyespor, Edincikspor’u evinde 2-0 yenerek, Küçükköy Belediyespor ise evinde Balıkesir Sanayispor’u 3-0 mağlup ederek taraftarlarını mutlu etmişlerdi. Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, iki takımın da teknik direktörleri haftanın derbisinde önce dostluğun kazanmasını arzu ettiklerini belirtti. Balıkesir Süper Amatör Liginde; Cumartesi günü Etispor-Sakaryaspor, Pazar günü ise Edremit Belediyespor-Altınoluk Belediyespor, Adaspor-Gömeç Belediyespor, Sındırgı Belediyespor-Burhaniye Belediyespor, Balıkesir İl Özel İdarespor-Yeni Sanayispor karşılaşmaları oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: