Süper Amatör Ligin En Genç Oyuncusu

Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, ligin en genç oyuncusu Batuhan Karaoğlu’nu (14) sahaya sürdü.Çaycumaspor...

Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, ligin en genç oyuncusu Batuhan Karaoğlu’nu (14) sahaya sürdü.

Çaycumaspor Teknik Hocası Serkan Bankoğlu, karşılaşmada genç oyuncuları oynattıklarını hatta Ligin en genç oyuncusu 99 doğumlu Batuhan Karaoğlu’nu da sahaya sürdüklerini ifade etti. Bakoğlu,“Ligin son maçıydı. Zonguldak Gençlik genç bir ekiple geldi. Bizde mümkün olduğu kadarıyla genç arkadaşları oynatmaya çalıştık. Herhalde süper ligin en genç oyuncusunu bugün sahaya sürdük. O da elinden geleni yaptı. Ligin genelinde Çaycumaspor inişli ve çıkışlı grafikler çizdi. Ama bence başarılı bir sezon geçirdik, başarısız bir sezon geçirmedik. Çünkü sadece saha sonuçları için konuşmuyorum, alt yapıdan aldığımız oyuncuları A takıma katmakla bir başarı elde ettik. Onun haricinde skor anlamında sonuçlar mutlaka ileride gelecektir. İşte bu Çaycumaspor’un gelecekleri bu çocuklardır. Altyapıları mutlaka Çaycumaspor’un altyapısını daha güçlendirmek ve önem verdik. Her sene transfer ile 5 -10 tane futbolcu almak ile bu işler buraya kadar gitmez. Tabi ki de transfer yapılır ama belli mevkilere yapılır. Onun için sabredeceğiz ve 1 ve 2 sene içerisinde, Çaycumaspor altyapısı daha iyi yerlere gelecek ve daha iyi oyuncular yetişecek. Kendi bünyesinde yetiştirdiği oyuncularla daha iyi yerlere gelecektir. Skor o zaman gelecektir. Şampiyonluklar ve başarılar o zaman daha iyi seviyelere ulaşılacaktır”dedi. Ligin en genç oyuncusu olarak Çaycumaspor formasıyla sahaya çıkan Batuhan Karaoğlu ise duygularını şöyle dile getirdi:

Reklam
Reklam

“Maça ilk girdiğimde heyecanlıydım. Maç içinde heyecanım gitti. Hocam maça girerken ne yapmam gerektiğini söyledi. Hocamın istediği doğrultuda oynamaya çalıştım.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: