Süper Amatör’de Yeni Sezona Hazırlanan Ödemiş’in Fikstürü De Belli Oldu

İzmir Süper Amatör Ligi’nde yeni sezonda B grubunda mücadele edecek olan Ödemiş Belediyespor, ilk hazırlık...

İzmir Süper Amatör Ligi’nde yeni sezonda B grubunda mücadele edecek olan Ödemiş Belediyespor, ilk hazırlık maçında İzmir’de karşılaştığı BAL ekibi İzmirspor’a 5-0 mağlup oldu.

İzmirspor İnciraltı Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 ev sahibi ekip lehine sonuçlanırken, ikinci yarıda genç oyuncuların ağırlıkta olduğu kadrosuyla mücadele eden Ödemiş filelerinde üç gol daha gördü. İzmirspor’un da tüm oyuncularına şans tanıdığı hazırlık maçı 5-0’lık skorla sona erdi.

Pazar günü yine İzmirspor ile sezon açılışında karşılaşacak olan Ödemiş Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. 30 Eylül’de başlayacak ligde yeniden BAL’a yükselmek için mücadele verecek kırmızı-lacivertlilerin fikstürü de belli oldu. Ligin ilk yarısında Saracoğlu’nda 5, deplasmanda 5 maça çıkacak temsilcimiz, ligin altıncı haftasında BAY takım olacak. Sezona sahasında oynayacağı Konak Belediyespor maçıyla merhaba diyecek Ödemiş, ilk yarının son maçında 9 Aralık Pazar günü Torbalıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk yarıda iki deplasmana Şirinyer Buca Belediye Tesisleri, iki deplasmana Torbalı 7 Eylül Stadı ev sahipliği yapacak. Ödemiş Belediyespor, Güzelbahçe sahasından da 3 puanla dönmek için mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: