Süper Annelerin Sırları

Hep bakımlı, güleryüzlü ve mutlular

Etrafınızda çocukları olmasına rağmen her zaman bakımlı görünen, hiç yorulduğundan şikayet etmeyen, aktivitelerden geri kalmayan ama çocukalrınıda ihmal etmeyen anneler mi var ? ve siz bunu nasıl başardıklarını merak mı ediyorsunuz ?

Süper anneler çocuklarının, evin, eşlerinin her türlü gereksinimlerine göz kırpmadan cevap verirler, üstelik birde herhangi bir organizasyon olduğunda asla yorgunluk bahanesi ile katılmamazlık etmezler ve en çekici halleri ile orada olurlar.
Peki bunu nasıl başarırlar ?
İşte Sırları...

Reklam
Reklam

Yeterli Uyku
İşleri yoluna koymak için kısa şekerlemelerin işe yarayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. BEdeniniz ve beyninizin aynı anda tam anlamı ile dinlenebilmesi için yeterli süre uyuyor olmanız lazım.

Yardım Desteği
"Her işi ben beceririm" mantığından kurtulun. Yardım istemek sizi güçsüz göstermez, aksine güç kazanmanıza yardımcı olur.

Organize Olmak
Sponten yaşamayı seviyor olsanız bile söz konusu ev işleri ve çocuklar olunca bu pek mantıklı olmayabilir. En azından yapılması gerekli olan işleri önceden organize etmek işinizi çok kolaylaştıracaktır.

Koca ile Randevulaşmak
Çocuklar ile geçirdiğiniz yoğun hayatın içinde işe gidip gelen ve sizi özleyen bir eşiniz olduğunu unutmayın. Ve çocuklarınızın mutluluğunu sağlamak için uğraşırken onların asıl mutluluğunun anne babalarının birbirine olan sevgisi olduğunuda. Eşiniz ile haftada en azından bir gün beraber dışarı çıkın, evet yalnız ikiniz.

Panik Yok
Sakin olun. Herşeyi yapmaya çalışırken asıl önemlileri kaçırıyor olabilirsiniz. Bu zamanların geçici olduğunu ve hayatınızın elinizden uçup gitmesinin çokta uzak olmadığını unutmayın.

Reklam
Reklam