Süper Kupa Finali Tarihi Değiştirildi

Erzurum’da daha önce 11 Ağustos’ta oynanacağı açıklanan Galatasaray Fenerbahçe süper kupa finalinin 12 Ağustos tarihine...

Erzurum’da daha önce 11 Ağustos’ta oynanacağı açıklanan Galatasaray Fenerbahçe süper kupa finalinin 12 Ağustos tarihine ertelendiği bildirildi. Erzurum GSHM İl Müdürü Fatih Çintimar, her iki kulübün onayı ile süper kupa final tarihinin bir gün ertelendiğini ve hazırlıkların bu yönde yapıldığını bildirdi.

12 Ağustosta yapılacak olan Süper kupa finali için Erzurum’a 30 bini aşkın taraftarın gelmesi bekleniyor. Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunun karşı karşıya geleceği Süper Kupa Finali öncesinde Palandöken ağırlıklı olmak üzere kentteki konaklama tesisleri hazırlık çalışması başlattı.

Reklam
Reklam

İstanbul yoğunluklu olarak binlerce taraftarın geleceği Erzurum’da, Süper Kupa finalinin oluşturması beklenen katma değer için kentteki ticari ve ekonomi menşeyli meslek teşekkülleri ve STK’ların hazırlık toplantısı yapacağı öğrenildi. ETSO ve ESOB tarafından gerçekleştirilecek olan hazırlık ve istişare toplantılarında, kent esnafının süper kupa için gelecek olan taraftarlara yaklaşımı noktasında tavsiyelerde bulunulacak, süper kupa için ticari yol haritası oluşturulacak.

2011-2012 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşılaşacağı TFF Süper Kupa Finali, 12 Ağustos 2012 Pazar günü Erzurum'da oynanacak. Daha önce 11 Ağustos'ta yapılacağı duyurulan maçın günü, her iki kulübün talebi üzerine değiştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: