Süper Lig'de 2. Hafta Kadınların Ve Çocukların Günü Olacak

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında üç karşılaşma, kadın ve çocuk taraftarlarını ağırlayacak. Fenerbahçe, Trabzonspor...

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında üç karşılaşma, kadın ve çocuk taraftarlarını ağırlayacak. Fenerbahçe, Trabzonspor ve ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa, geçen sezondan kalan cezaları sebebiyle kendi evlerindeki ilk maçlarını kadın ve çocuk taraftarları önünde oynayacak.

Fenerbahçe, geçen sezon Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray ile yapılan karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 6 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası almış, Tahkim Kurulu 1 maç indirimle, cezayı 5 maç olarak onamıştı.

Reklam
Reklam

11. haftadaki Orduspor maçında seyircisiyle buluşacak olan sarı-lacivertli ekip, 25 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasında, kadın ve çocuk taraftarlar yerlerini alacak.

TRABZONSPOR, 3 MAÇINI KADIN VE ÇOCUKLARA OYNAYACAK

Trabzonspor ise geçen sezon Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile oynadığı 5. hafta maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'ndan 4 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası almış, Tahkim Kurulu 1 maç indirimle, cezayı 3 maç olarak onaylamıştı.

26 Ağustos Pazar günü Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, kendi evindeki ilk maçını kadın ve çocuk taraftarı önünde oynayacak.

KASIMPAŞA 1 MAÇ CEZALI

Ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa da 24 Ağustos Cuma günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşma, cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar önünde oynayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz