Süper Lig'e Çıkan Erciyesspor'u Tebrikler Sürüyor

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, yayınladığı bir mesajla, Süper Lig’e yükselen...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, yayınladığı bir mesajla, Süper Lig’e yükselen Kayseri Erciyesspor'u tebrik etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"PTT 1. ligde gösterdiği başarının ardından, ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor’u, bu yolda emeği geçenleri ve Kulüp Başkanı Ziya Eren'i tebrik ediyor, Kayseri Erciyesspor'a 2013-2014 futbol sezonunda Süper Lig’de başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

-CHP İL BAŞKANI ATİLA'NIN MESAJI-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Sadık Atila Erciyesspor ve yönetimini tebrik etti. CHP İl Başkanı Sadık Atila yaptığı açıklamada, ''PTT 1. Ligi başarıyla bitirerek Spor Toto Süper lige çıkma başarısını gösteren Erciyesspor’u tebrik eder, 2013-2014 sezonunda süper ligde başarılar dilerim” dedi.

Başkan Atila, ''Erciyesspor yönetimi adına Ziya Eren ve Teknik Direktör Osman Özköylü başta olmak üzere, Erciyesspor’un bu başarısında emeği geçen herkesi kutluyor, başarıların devamını diliyoruz” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: