Süper Loto Kuponunun Yıkandığı Iddiası

İZMİR (A.A) - Süper Loto'da büyük ikramiyenin müvekkiline çıktığını ancak kuponun yıkanma sonucu tahrip olduğunu söyleyen avukat Şakir Balcı, gerçek

İZMİR (A.A) - Süper Loto'da büyük ikramiyenin müvekkiline çıktığını ancak kuponun yıkanma sonucu tahrip olduğunu söyleyen avukat Şakir Balcı, gerçek talihlinin ortaya çıkmasıyla ilgili detayları bilmediğini, konuyla ilgili yarın açıklama yapacağını belirtti.

AA muhabirine açıklama yapan Balcı, tahrip olan kuponun incelenmesi için Münih'te bir laboratuvara gittiğini belirtti.

Yurt dışında olduğu için "gerçek talihlinin ortaya çıkması ile ilgili detayları bilmediğini" ifade eden Balcı, "Uçaktan yeni indim. Detayları bilmiyorum. Bu akşam müvekkilimle görüştükten sonra yarın İzmir Adliyesi'nde detaylı bir açıklama yapacağım. Biz lime lime olmuş bir kağıt parçasından bahsediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Balcı, müvekkili ve ailesiyle görüşme taleplerini kabul edemeyeceklerini de belirtti.

Şakir Balcı, 2 gün önce gazetecilere yaptığı açıklamada İzmir'de ikamet eden müvekkilinin Kayseri'den aldığı, ancak kıyafetinin cebinde yıkanıp tahrip olan kuponuna büyük ikramiyenin isabet ettiğini söylemiş, konuyla ilgili Milli Piyango İdaresi'ne başvuracaklarını, kuponun yurt dışındaki bir laboratuvarda analiz edileceğini ve hukuki yolları araştıracaklarını açıklamıştı.

Kuponun gerçek talihlisi olan kişi ise bugün Kayseri'de ortaya çıkmış ve ikramiyesini almıştı.

Muhabir: Ali Rıza Karasu / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: