Süper Loto'da devir heyecanı

Ankara (AA)- Süper Loto 6/54 oyununda geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için devreden ikramiye ile birlikte yarın yapılacak çekiliş sonucunda dağıtılacak büyük ikramiye miktarının 1 milyon YTL'yi aşacağı tahmin ediliyor.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamada, Süper Loto 6/54 oyununda geçen hafta 6 şanslı numarayı bilen çıkmadığı için bu haftaya 481 bin 339 YTL ikramiye devrettiği hatırlatıldı. Bu ikramiye miktarı ile birlikte Perşembe günü yapılacak çekiliş sonucunda toplam hasılatın 3 milyon YTL'yi, dağıtılacak büyük ikramiye miktarının ise 1 milyon YTL'yi aşmasının beklendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

-Şans Topu-
Şans Topu (5 1) oyununun bugün yapılacak çekilişinde ise toplam hasılatın 4,5 milyon YTL'yi bulması, dağıtılacak büyük ikramiye tutarının 600 bin YTL olması bekleniyor.Bu arada, açıklamaya göre, Şans Topu (5 1) oyununun 21 Kasım 2007 tarihli çekilişinde büyük ikramiyeyi Diyarbakır ve Malatya'dan, sen-seç yöntemiyle oynayan, serbest meslek sahibi iki talihli paylaştı. Diyarbakır'daki 35 yaşındaki talihlinin 1 YTL'lik, Malatya'daki 36 yaşındaki talihlinin ise 2 YTL'lik Şans Topu oynadığı belirtildi. Diyarbakır talihlisine 23 Kasım 2007'de, Malatya talihlisine ise bugün 293 bin 487'şer YTL ikramiyelerinin ödendiği kaydedildi.