Süper Lüks Yat "Sunrays" Marmaris'te

Ummanlı işadamı Mohammed Al Barwani tarafından satın alınan ve Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2 yıl önce dünyanın en iyi

Ummanlı işadamı Mohammed Al Barwani tarafından satın alınan ve Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2 yıl önce dünyanın en iyi yatı seçilen "Sunrays", Marmaris'e geldi.

İlçedeki marinalara sığmadığı için Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına demirleyen lüks yat, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı oldu. Turistler yatın fotoğraflarını çekerek kime ait olduğu konusunda bilgi almaya çalıştı.

"Sunrays"ın yakıt ve gıda ikmali yapmak için ilçeye geldiğini belirten liman yetkilileri, yatta Mohammed Al Barwani'nin bulunup bulunmadığı konusunda bilgi vermedi.

Reklam
Reklam

Hollanda'daki Oceanco tersanesinden Mart 2010'da denize indirilen yatın, Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2010'un en iyi yatı seçildiği belirtildi. 'Sunrays'ın, 75 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olduğu, içerisinde her türlü lüksü barındırdığı kaydedildi.

23 personeli bulunan lüks yat geçen yıl da iki kez Marmaris Limanı'na demirlemişti.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: