Superman gişe yarışında geride kaldı

Ankara - Beyazperdeye 19 yıl aradan sonra dönen "Superman", gişe yarışında bekleneni veremedi.

Film, 30 Haziran'dan bu yana elde ettiği 289 milyon dolarlık dünya hasılatıyla "Karayip Korsanları", "X-Men: Son Direniş" ve "Da Vinci Şifresi" filmlerinin gerisinde kaldı.
"Karayip Korsanları" serisinin ikinci filmi "Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı", 7 Temmuz'dan bu yana toplam 543 milyon 154 bin dünya hasılatı elde etti. Film, 14 Temmuz'da da Türkiye'de gösterime girdi.

"X-Men" üçlemesinin son halkası "X-Men: Son Direniş" de yazın iddialı yapımları arasında yer alıyor. Film, dünya çapında 438 milyon 437 bin 297 dolar gişe yaptı.
Yaz aylarının iddialı bir başka yapımı olan "Da Vinci Şifresi" ise, 19 Mayıs'tan bu yana dünya çapında toplam 740 milyon 874 bin 848 dolar gişe hasılatına imza attı. Film, böylece tüm zamanların en çok izlenen 20. filmi unvanına da kavuşmuş oldu. Bu arada, yönetmen Bryan Singer "Superman Dönüyor" filminin ardından yeni Superman filminin çekilebileceğinin sinyalini verdi. Aynı adlı çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan "Superman" filminin ilki 1978 yılında çevrildi.

Reklam
Reklam