Süpermen Tişörtlü Hırsız Yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, son beş günde 6 ayrı suça karışan Yakup Cem A, trafikte tartıştığı...

Antalya'nın Alanya ilçesinde, son beş günde 6 ayrı suça karışan Yakup Cem A, trafikte tartıştığı şoförü daha önce çaldığı tabancayla tehdit edince yakalandı.

Alanya'nın Oba beldesinde çalıntı bisikletle seyir halindeyken iki kişi ile tartışan Yakup Cem A., tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkarıp, 'Ben polisim üzerime gelirseniz ateş ederim' diyerek tehdit etti. Davranışlarından dolayı şüphelenen vatandaşlar Yakup Cem A.'nın üzerine yürüdü. Cem A da, olay yerinde tabancayı bırakarak kaçtı.

Verilen eşkal bilgileri doğrultusundan araştırma yapan polis, şüpheliyi giydiği Süpermen karakterli tişörtünden yola çıkarak kısa sürede yakaladı. Sorgunun ardından zanlı adliyeye sevk edildi. Parmak izi araştırmasının ardından Yakup Cem A.'nın son 5 gün içerisinde park halindeki 2 bisikletin yanı sıra, bir oto tamircisinden ruhsatlı tabanca, bir terziden 25 gömlek, 3 tişört, 1 flash bellek ile bir kuaförden saç kurutma makinesi, saç düzleyici maşa çaldığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: