Süpermoto Şampiyonası 2. Ayak Yarışı, Başladı

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 2. Ayak yarışı, Sakarya Akyazı'da bulunan Kenan Sofuoğlu Pisti'nde sıralama antrenmanlarıyla başladı.Motor...

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 2. Ayak yarışı, Sakarya Akyazı'da bulunan Kenan Sofuoğlu Pisti'nde sıralama antrenmanlarıyla başladı.

Motor sporlarının en heyecanlı yarışlarından Süpermoto Şampiyonası'nın 2. Ayak yarışı Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde start aldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 41 sporcu 2. Ayak yarışına kayıt yaptırdı. Sıcak havaya rağmen yapılan sıralama turları izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın da takip ettiği sıralama antrenmanlarında yarışçılar, bir birinden keskin virajları büyük ustalıkla döndü.

Reklam
Reklam

Günün sınıflarında en hızlı isimleri ise şöyle; SMA: Ata Nurcan, SMB: Harun Çabuk, GENÇLER 85 CC: Asrın Rodi Pak, MİNİKLER 65 CC: Deniz Elias Öncü.

Süpermoto Şampiyonası'nın 2. Ayak yarışı 1 Temmuz Pazar günü saat 10.55'te Gençler 85 CC sınıfıyla start alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: