Şüpheli Araçtan 35 Kilogram Esrar Çıktı

Gaziantep’te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, bir kamyonetin kasasında...

Gaziantep’te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, bir kamyonetin kasasında kutulara gizlenmiş 35 kilogram esrar ele geçirildi.

Yol kontrolü sırasında şüpheli bir kamyoneti durduran ekiplerin aracın kasasında yaptıkları aramada, ev eşyaları arasında bulunan kutuların içine gizlenmiş, kokmaması için de üzeri zeytin yapraklarıyla kapatılan 35 kilogram esrar ele geçirildi. Nakliyecilik yaptıklarını iddia eden şüphelilerin, Suriye’den Türkiye’ye taşınan bir ailenin ev eşyalarını taşıdıklarını ve kutuların içine bakmadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kamyonete el konulurken, E.Ç. (28) ve H.Y. (29) isimli şahıslar gözaltına alındı. Her iki zanlı da, evini taşıdıklarını ileri sürdükleri Suriyeli vatandaşı tanıdıklarını, fakat iletişim bilgilerinin bulunmadığını öne sürdü. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan adliyeye çıkarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: