Şüpheli paket, deniz otobüs seferlerini iptal ettirdi

Bakırköy Cezayirli Hasan Paşa İskelesi gişe bölümü içerisinde yetkiler tarafından fark edilen bir paket, polisi...

Bakırköy Cezayirli Hasan Paşa İskelesi gişe bölümü içerisinde yetkiler tarafından fark edilen bir paket, polisi alarma geçirdi.
Bakırköy-Bostancı arası deniz otobüsü seferinin yapıldığı iskelede bulunan yolcular hemen dışarı çıkarılarak, olay yerine güvenlik şeridi çekildi. İskeledeki yolcuların tahliye edilmesinin ardından olay yerine çağrılan bomba uzman ekipleri, önce sinyal kesici cihazı indirdi. Daha sonra özel kıyafetler giyen bomba uzman polisi, gişe bölümüne girerek şüpheli paketin olduğu bölüme yöneldi.
Bir müddet incelenen paketten kağıt parçaları çıktı. Şüpheli paket nedeniyle saat 18:00’a kadar iptal edilen Bostancı seferi tekrar aktif hale getirildi. Uzman ekiplerin çalışmasının ardından yolcular iskeleye doğru hızlı bir şekilde ilerleyerek, yolculuklarına devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz