Şüpheli Paketin Fünye İle Patlatılmasının Maliyeti 30 Tl

Türkiye genelinde artan terör olayları üzerine şüpheli paket ihbarlarında artış yaşanırken, paketleri bomba uzmanları tarafından...

Türkiye genelinde artan terör olayları üzerine şüpheli paket ihbarlarında artış yaşanırken, paketleri bomba uzmanları tarafından fünye yerleştirilerek imha etmenin maliyetinin 30 TL olduğu bildirildi.

Artan terör olayları üzerine vatandaşlar da cadde ve sokaklarda gördükleri çanta, poşet, valiz, koli gibi cisimleri polise ihbar ediyor. Yetkililer, şüpheli görülen her cismin 155 hattı aracılığıyla polise bildirilmesini istiyor. Olası terör eylemlerine karşı birçok ihbarın hayat kurtardığını belirten yetkililer, şüpheli paketleri fünye ile patlatarak imha etmenin bedelinin ise 30 TL olduğunu ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Şüpheli paketlerin imhasında yerleştirilen fünyenin 15 TL, kullanılan barut ve patlayıcının da bedelinin 15 TL, toplamda 30 TL olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz