Süpürgeciler, Kemal Sunal anısına yarışacak

Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçe belediyesinden süpürgecilerin katılmasının bekleniyor.

Pendik Belediyesi tarafından merhum sanatçı Kemal Sunal anısına düzenlenecek yarışmada ‘süpürgeciler’ en hızlı olmak için birbirleriyle kıyasıya yarışacak. Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçe belediyesinden süpürgecilerin katılmasının beklendiği yarışmanın ödüllerini Sunal’ın eşi Gül Sunal verecek.

Pendik Belediyesi sıra dışı etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Bu kez düzenlenecek etkinlikte süpürgeciler, merhum sanatçı Kemal Sunal anısına ter dökecek. Pendik sahildeki paten sahasında hazırlanacak özel kulvarlara belli miktar atık dökülecek. İki kişiden oluşan ekipten birisi atıkları toplarken diğeri ise toplanan atıkları geri dönüşüm kutusuna atacak. Atıkları en hızlı şekilde toplayıp geri dönüşüm kutusuna koyan süpürgeciler altınla ödüllendirilecek. Birinci süpürgeciye 8, ikinciye 6 ve üçüncüye de 4 cumhuriyet altını hediye edilirken, tüm katılımcılara da madalya ve sertifika verilecek.

Reklam
Reklam

Pendik Belediyesi tarafından organize edilen ve 7 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’de başlayacak olan yarışmanın ödülleri, çöpçüler kralı filminde baş rol oynayan merhum Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal tarafından verilecek.

Yarışmaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçe belediyesinden süpürgecilerin katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: