Sur canisinden sonra yine İstanbul'da korkunç görüntüler: Siyahlı saldırganın elinden kaçamadılar! Akıllara Eskişehir'deki saldırıyı getirdi

Türkiye bugün de sokaktaki can güvenliğini sorgulatan yeni bir görüntüyle karşı karşıya. İstanbul'un Başakşehir ilçesinde çekildiği belirtilen görüntülerde 17 yaşındaki bir saldırgan sokakta kendi halinde yürüyen kişilere bıçakla saldırarak kaçtı. Bu sırada çocuklu bir annenin de can havliyle kaçmaya çalıştığı görüldü. Olayda 3 kişi yaralandı. Saldırgan evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Olay Eskişehir'de yaşanan korkunç saldırıyı akıllara getirdi.

Türkiye sur canisi Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesinin şokunu atlatamamışken yine İstanbul'dan korkunç bir görüntü geldi. Eskişehir'de genç bir saldırganın sokakta önüne geleni bıçaklamasını akıllara getiren ancak bu kez İstanbul'da yaşanan olayda; yolda yürüyen kadın, erkek, çocuk herkes bir anda üzerlerine bıçakla koşan saldırganı görünce neye uğradığını şaşırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kayaşehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki M.G. Rabia Caddesi üzerinde yürüyen kişilere rastgele bıçakla saldırarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastanelere kaldırılırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

ÖNCE HAZIRLANDI

Saldırgan genç, saldırıdan önce olay yerinde bulunan bir noktada çantasından bıçağı ve bir bez parçasını alarak hazırlık yaptı. Hazırlık anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

EVİNE OPERASYON YAPILDI

Saldırgan polis ekiplerince evine yapılan operasyonla yakalandı. Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y., H.F.E.'nin tedavileri sürüyor.

SUR CANİSİ SEMİH ÇELİK DE ULUORTA İKİ GENÇ KIZI ÖLDÜRMÜŞTÜ

19 yaşındaki Semih Çelik de geçtiğimiz cuma günü İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'in vücudunu paramparça etmişti. Genç kızın başını kesen cani, annesinin önüne atmıştı. Cani genç hemen sonrasında surlardan atlayıp ölmüştü. Bu olaydan yaklaşık yarım saat kadar önce ise Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

ESKİŞEHİR'DEKİ SALDIRI DA AKILLARA GELDİ

Ağustos ayında ise 18 yaşındaki A.K. üzerinde çelik yelek, maske, balta ve bıçakla sokağa çıkıp önüne gelene saldırmıştı. Tanımadığı 5 kişiye saldıran genç görev yerine giden polis memurunca yakalanmıştı.

Reklam
Reklam
Bu içerik Hazar Gönüllü tarafından yayına alınmıştır
Anahtar Kelimeler: