Sur Çelik Kapı’ya "tavsiye Ediyoruz Ve Memnuniyet" Ödülü

Aydın’ın önde gelen firmalarından ve Sur Çelik Kapı, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından “Tüm...

Aydın’ın önde gelen firmalarından ve Sur Çelik Kapı, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” ve “Memnuniyet” ödüllerine layık görüldü. Firmanın ödülü İstanbul’da düzenlenen törenle firma sahibi Yalçın Pekgüzel’e verildi. Aydınlı bir firma olarak, ödülden memnuniyet duyduğunu belirten Yalçın Pekgüzel, “Bu gururu bana ve Aydın’a yaşatan Sur Çelik Kapı çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Ülke genelinde müşteri memnuniyetini kazanan ve önemli projeler gerçekleştirip ciddi başarılara imza atan kurum ve kuruluşlara verilen Memnuniyet ve tavsiye ediyoruz ödülü TTKD Başkanı Mehmet Barak tarafından verildi. 1986 yılından bu yana tüketici haklarının gelişmesinde önemli rol oynayan TTKD, her yıl düzenlemiş olduğu organizasyonlarla tüketiciye saygılı, kaliteli mal ve hizmet üreten kurumları ödüllendiriyor.

Reklam
Reklam

“ÖDÜLÜ ÇALIŞANLAR ADINA ALDIM”

Aydın’da doğup Aydın’da büyüyerek gelişen bir firmanın ülke çapında böyle bir ödül almasının sevindirici ve gurur verici olduğunu belirten Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Sur Çelik Kapı Firması’nın sahibi Yalçın Pekgüzel, “Bir markanın kalitesi A’dan Z’ye o markada çalışan herkesin yoğun gayretleri sonucu ortaya çıkan bir şeydir. Sur Çelik Kapı ‘Tavsiye ediyoruz ve memnuniyet’ ödülüne layık görüldü. Bu bizim için sevindirici ve gurur verici bir durum. Bu manada tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: