Sürat Ile Türk Telekom Ve Avea Müşterileri Indirimli Kargo Gönderebilecek

Sürat Kargo, Türk Telekom ve Avea abonelerine yönelik kampanya başlattı. Türk Telekom ev aboneleri ve...

Sürat Kargo, Türk Telekom ve Avea abonelerine yönelik kampanya başlattı. Türk Telekom ev aboneleri ve Avea müşterileri Sürat kargo ile dosya gönderimlerini 4,90 TL, diğer kargolarını da yüzde 10 indirimli gönderebilecek.

Sakarya Çark Şubesi yöneticisi Ahmet Baştaş, kampanyadan faydalanmak için SURAT yazıp 5060’a kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini belirterek, "Cep telefonunuza gelecek şifre Sürat Kargo yetkililerine iletilmesi gerekiyor. İletilen şifre ile tüm Türkiye’ye uçak kargo dâhil dosya gönderimleri 4,90TL’ye, kargo gönderimlerini ise 0–30 desi/ kilograma kadar yüzde 10 indirimli olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Surat Kargo Batı Karadeniz Bölge Müdürü Zeki Yalçınkaya ise son yıllarda sektörün parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Yalçınkaya, "Sürat Kargo, 2003 yılından bu yana sektöre birçok yenilik kazandırdı. Kargo teslim olduğu anda SMS ile müşterileri bilgilendiren ilk kargo firması olduk ve bu hizmetimiz sonucunda Tüketici Kalite Ödülü'ne layık görüldük. Ayrıca, doğada yüzde 100 bozulan çevreci poşeti sektör ile tanıştıran ilk kargo firmasıyız. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Bunun yanında, Türkiye Futbol Federasyonu resmi kargo sponsoru olarak başta milli takımımıza ve spora destek veriyoruz." dedi.

Sürat Kargo'yu diğer kargo firmalarından ayıran en önemli özelliğin, genç ve deneyimli kadrosu ile teknolojiyi çok iyi kullanması olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, "Şirketin, 650 şubesi, 19 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi, 5 bin çalışanı bulunuyor. Hizmet kalitesi olarak en başarılı firmalardan birisiyiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: