Sürat Kargo, Ramazan Boyunca Yüzde 25 Indirimle Taşıyacak

Ramazan ayında kargo gönderen vatandaşlara indirim yapan Sürat Kargo, bireysel kargo gönderen müşterilerin kargolarını yüzde...

Ramazan ayında kargo gönderen vatandaşlara indirim yapan Sürat Kargo, bireysel kargo gönderen müşterilerin kargolarını yüzde 25 daha ucuz taşıyacağını açıkladı.

Kargo sektöründe yaptığı kampanyalar ile dikkat çeken Sürat Kargo, Ramazan ayında da bir kampanyaya imza attı. Ramazan ayının huzur ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Sürat Kargo Diyarbakır Bölge Müdürü İzzettin Ulu, müşterilerle birlikte bu bereketi yaşamak amacıyla bu kampanyayı düzenlediklerini söyledi.

Ulu, "Kurum olarak tüm özel dönemler için kampanya düzenliyoruz. Yerel kampanyalara ağırlık vererek yerel ürünlerin daha uygun taşınmasını sağlıyoruz. Ramazan ayından da bireysel müşterilerimize yönelik olarak yüzde 25 indirim kampanyasını hayata geçirdik. Sürat Kargo olarak her zaman müşterilerimizi daha fazla nasıl memnun ederiz? diye düşünüyoruz. Bu memnuniyeti sağlamak için de kendimizi müşterilerimizin yerine koyuyoruz. Onların beklentilerine uygun kampanyalar ve indirimler hazırlıyoruz. İşte bunlardan biri olan Ramazan kampanyamızı hazırladık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

İndirimin, Ramazan ayı boyunca süreceğini belirten Sürat Kargo Bölge Müdürü İzzettin Ulu, “Bundan önce saygıdeğer anne ve babalarımız için kampanya yaptık. Onları özel günlerinde unutmadık. Bunun yanında üniversite öğrencilerimiz için de güzel bir kampanya hazırladık. Sınavları biten öğrencilerimiz evlerine dönerken eşya taşımakla uğraşmadan ve yorulmadan rahat bir yolculuk geçirdiler. Bunun yanında, Haziran ayından bu yana süren Facebook Sürat’li Kupan kampanyamız bulunuyor. Sayfamızı beğenen herkese yüzde 25 indirim kuponu veriyoruz”. diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: