Sürat Kargo, SAÜ Kariyer Fuarı'na Katıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) mesleki eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Kariyer Fuarı'na, Sürat...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) mesleki eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Kariyer Fuarı'na, Sürat Kargo da katıldı.

MYO bahçesinde açılan fuarda çok sayıda kurum ve kuruluşun insan kaynakları müdürleri ile öğrenciler buluştu. Yapılan etkinliklerde Sürat Kargo'nun açtığı standı 500 civarında öğrenci ziyaret etti. Öğrenciler kargo hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Sürat Kargo Batı Karadeniz Bölge Müdürü Zeki Yalçınkaya yurt genelindeki 650 şube, 19 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi, toplam 5 binin üzerinde çalışanı ile bu projenin bir parçası olmaktan memnun olduğunu belirtti. Yalçınkaya, “Geleceğin mesleği olan kargo sektörü her geçen gün gelişmekte ve teknolojiyi en iyi kullanan firmayız. Sürat Kargo sanal şube ile müşterilerimizin online takip etme imkanları veriyoruz. 10 yaşında yurt dışı gönderi yapabilen bir şirket olmaktan ve 5 bin kişilik istihdam yapan bir kurumsal firma olmaktan mutluyuz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz