Sürat Kargo’dan Genç Yatırımcılara Büyük Fırsat

Sürat Kargo genç yatırımcılara acentelik vererek kendi işlerinin sahibi olmalarını sağlıyor. 2003 yılında kurulduğundan itibaren...

Sürat Kargo genç yatırımcılara acentelik vererek kendi işlerinin sahibi olmalarını sağlıyor.

2003 yılında kurulduğundan itibaren sektöründe hızlı büyüyerek dikkatleri üzerine çeken Sürat Kargo, son yıllarda acenteleşme ile yatırımcıların da dikkatini çekmeye başladı. 254 acentesi bulunan Sürat Kargo sunduğu olanaklarla yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Sürat Kargo Batı Karadeniz Bölge Müdürü Zeki Yalçınkaya, son yıllarda acenteleşmede büyük yol katettiklerini ve çoğu yatırımcının şirketi güvenli bir yatırım aracı ve iş sahası olarak gördüklerini belirtti. Sürat Kargo’nun yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunun altını çizen Yalçınkaya ‘’ Artık dünyada ki ticaret anlayışı değişiyor ve tüm markalar yatırımcılarla ortaklık yoluna gidiyor. Biz de bu sektörde yer edinmek isteyen küçük ve orta sınıf yatırımcılarla cente sayesinde ortaklık kuruyoruz. Sürat Kargo olarak maliyetlerimizi azaltıyor ve yatırımcılara bir iş sahası olanağı sağlıyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Yatırımcılarda bazı özellikler aradıklarını vurgulayan Sürat Kargo Acente Satış Müdürü Vehbi Karaca ise şunları kaydetti: ‘’ Bizim için önemli olan bir yatırımcıda sektör bilgisi, iş ahlakı ve sermayesi bulunmasıdır. Özellikle küçük ve orta sınıf yatırımcılara kaçırmak istemeyecekleri büyük fırsatlar sunuyoruz. Hem biz kazanıyoruz hem de onlara kazandırıyoruz. Geleceğin parlayan sektöründe yer edinmelerini sağlıyoruz.’’

Vehbi Karaca ayrıca, acente açmak isteyen fakat sektör bilgisi bulunmayan yatırımcılara da 45 günlük uygulamalı operasyon, finans, müşteri ilişkileri ve pazarlama konularında eğitim verildiğinin altını çizdi.

Sektör bilgisi ve ticari zekâsı olan fakat sermayesi bulunmayan girişimcilerin ise KOSGEB’den kredi alabileceğini belirten Karaca ‘Girişimciler KOSGEB ’in düzenlediği sertifikalı eğitimler sonrasında girişim desteği için başvurabiliyorlar. 27 bin TL’ye kadar geri ödemesiz, 70 bin TL’ye kadar geri ödemeli destek kredisi alabilmektedirler. Yine girişimcimizin acentemiz olduktan sonra da KOSGEB’in diğer destekleri olan ‘tanıtım desteği’ ve ‘nitelikli eleman istihdam desteği’ gibi desteklerinden faydalanabilirler. Sürat kargo olarak bu imkânlardan nasıl yararlanabilir noktasında acente adaylarımıza ve acentelerimize yol göstermekteyiz’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sürat Kargo olarak Acente hedeflerinden bahseden Vehbi Karaca ‘’ Acenteleşmeye 2006 yılında başladık. Hedefimiz tüm şubelerimizi acenteye çevirmektir’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: