Sürat Kargo’dan müşterilerine milli maç sürprizi

Milli Takım ve Bursaspor’un resmi kargo sponsoru olan Sürat Kargo, dün akşam Bursa’da oynanan Türkiye...

Milli Takım ve Bursaspor’un resmi kargo sponsoru olan Sürat Kargo, dün akşam Bursa’da oynanan Türkiye Milli Takımı ile Slovakya Milli Takımı arasındaki maç öncesi ana müşterilerine sürpriz yaptı.

Maç öncesi önemli müşterilerini bir kokteylle ağırlayan Sürat Kargo Bursa Bölge Müdürlüğü, ardından toplu olarak müşterilerini maça götürdü. Türkiye ve Slovakya milli takımları arasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maç öncesi Kültürpark Altınceylan Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda katılım oldu.

Reklam
Reklam

“SPORA BÜYÜK DESTEK”

Bursa Bölge Müdürü Zafer Yılmaz; genç ve dinamik bir şirket olduklarına dikkat çekerek, “Bu dinamik yapımızı temsilen sosyal hayatın aktif bir mecrası olan spora desteği sosyal sorumluluk olarak benimsedik. Bu desteğimizi, ülkemizin gururu olan ve başarısı ile dünyada ses getiren Bursaspor’a sponsorluk ile başlattık. Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Takım ile bunu devam ettirdik. Türkiye’nin genç bir markası olarak, yine Türkiye’nin iki genç ve başarılı teknik direktörünün çalıştırdığı Bursaspor ve yeni dönemde Milli Takımımıza başarılar dileriz.” dedi.

“SÜRAT KARGO’YA TEŞEKKÜR”

Programa katılan Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise kendilerine desteğinden dolayı Sürat Kargo’ya teşekkür etti. Kamat, "İstanbul’da olduğu için Ertuğrul hocamız hava muhalefeti nedeni ile programa yetişemedi. Fakat Sürat Kargo'nun Bursaspor’a gösterdiği önemi kendisi bana anlattı. Sürat Kargo, önce Bursaspor’a sonra Milli Takım'a sponsor oldu. Ben kendilerine desteklerinden dolayı kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, Bursa Bölge Müdürü Zafer Yılmaz programın onur konuğu Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'a bir plaket takdim etti. Katılımcılar, programın ardından toplu olarak stada geçerek milli maçı izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz