Sürat Kargo’dan öğrencilere tatil indirimi

Sürat Kargo, indirim kampanyalarına bir yenisini ekledi. Firma, yaz tatilinde öğrenciler evlerine rahat dönsün diye...

Sürat Kargo, indirim kampanyalarına bir yenisini ekledi. Firma, yaz tatilinde öğrenciler evlerine rahat dönsün diye yüzde 25 indirime gitti.
Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Ümit Değer kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada “Öğrenciler bütün sene çok çalıştı, çok yoruldu. Bizce iyi bir tatili hakettiler. Bunun için onlara güzel bir kampanyayla destek oluyoruz. Bavullarını evlerine yüzde 25 indirimle taşıyoruz. Bu kampanyamızı temmuz ayının sonuna kadar devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kampanyaları ile müşterilerinin yanında yer aldıklarını anlatan Değer, “Öğrenciler bizim geleceğimiz. Onlar senenin tamamında çalışıp yoruldular ve ailelerinin yanına bir an önce gitmek istiyorlar. Biz de bavullarını uygun fiyata evlerine taşımak adına bu kampanyayı yaptık. Kampanyalarımız devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz