Sürat Kargo’nun Antalya’daki şube sayısı 25’e ulaştı

Sürat Kargo; Akdeniz Üniversitesi kampusu içinde faaliyete geçirdiği şubeden sonra, Gazipaşa ve Aspendos’a da 2...

Sürat Kargo; Akdeniz Üniversitesi kampusu içinde faaliyete geçirdiği şubeden sonra, Gazipaşa ve Aspendos’a da 2 yeni şube açtı.

Antalya bölgesinde son olarak hizmete açtıkları Aspendos Şubesi ile Türkiye genelinde 600 şube sayısına ulaştıklarını ifade eten Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı, “Açılan yeni şubemizle Antalya’da zamanında ve daha hızlı alım, dağıtım yapabileceğiz.” dedi. Kırıcı, yeni açılan şubelerden kargo gönderimlerinde özel indirimler uygulayacaklarını da belirtti.

Kargo taşımacılığında güvenin önemine değinen Kırıcı, “Sürat Kargo Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerine hizmet veriyor. Sürat Express hizmeti ile dünyanın 228 ülkesine gönderileri 24 saat içerisinde ulaştırıyoruz. Aynı zamanda, teslimat sonrası SMS bilgilendirme servisini uygulayan ilk şirket olan Sürat Kargo, müşterilerine kargolarını internet üzerinden ya da telefonla takip edebilme imkânı da sunuyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz