Sürat Pateni’nde dünya kupası müsabakalarına gidiyor

Sürat patencileri, Rusya ve Hollanda’da düzenlenecek Sürat Pateni Dünya Kupası müsabakalarına katılacak.Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun...

Sürat patencileri, Rusya ve Hollanda’da düzenlenecek Sürat Pateni Dünya Kupası müsabakalarına katılacak.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve Rusya’da 3 - 5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan şampiyonaya Hüseyin Ustaoğlu’nun kafile başkanlığında antrenörler Ivan Pandov ile Rumiana Pandova’nın yanı sıra sporcular Mükerrem Top, Serdar İltir, İnan Eren, Berk Yetişken ve Menderes Eren katılacak.

10 - 12 Şubat tarihlerinde Hollanda’da düzenlenecek kupada ise Türkiye’yi antrenör Ivan Pandov ile sporcular Mükerrem Top ile Selim Tanrıkulu temsil edecek.

Reklam
Reklam

Almanya’da 1 - 5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Artistik Puz Pateni Bavarian Open Yarışması’nda ise Kutay Eryoldaş antrenörlüğünde Sıla Saygı madalya mücadelesi verecek.

AVRUPA ŞAMPİYONASI SONUÇLARI

Çek Cumhuriyeti’nin Mlada Boleslav şehrinde düzenlenen Sürat Pateni Avrupa Şampiyonası sona erdi.

Türkiye, 5 bin metre takım yarışmasında 14 ülke arasında 13. sırayı aldı. Ferdi yarışmalarda ise şu sonuçlar alındı:

1500 metre: Mükerrem Top 25., Selim Tanrıkulu 37.

1000 metre: Mükerrem Top 32., Selim Tanrıkulu 37.

500 metre: Selim Tanrıkulu 31., Mükerrem Top, 37.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz