Sürat Teknesi Yarışları

Sürat teknesi yarışlarında, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın Samsun ayağı sona erdi.

Sürat teknesi yarışlarında, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın Samsun ayağı sona erdi.

Samsun Valiliği ev sahipliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şampiyona, 8 tekne ve 16 sporcunun katılımı ile start aldı.

Samsun Limanı'nda "Samsun Grand Prix 2" adıyla düzenlenen yarışın ikinci gününde 30 tur sonunda birinciliği 01.09.961'lik zamanıyla Kerem Tuncer ve Tarık Öktem idaresindeki "STINHL" takımı aldı.

Yarışta, "STINHL" ekibinin ardından, Onur Özgül ve İlker Özmen'den oluşan Efe Projert takımı 01.12.571'lik derecesiyle ikinci, Saruhan Tan ve Turgut Kaynak'ın yer aldığı YKM Sport takımı ise 01.12.899'luk derecesiyle üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Organizasyonda, ilk turda Boğaç Hürzat ve Burak Tegül'den oluşan WD40 takımı, teknelerinin teknik arıza yapması nedeniyle yarış dışı kaldı.

Yarışmada ikinci olduğu açıklanan Beşiktaş-Miele takımının, ödül töreninde kupa ve madalyasını aldıktan sonra kamera kayıtlarında 30 turu tamamlayamadığı anlaşılınca ödülleri geri alınarak altıncı olduğu bildirildi.

Muhabir: İlyas Gün / İlknur Çetinbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: