Sürekli Kazaların Meydana Geldiği Ceylan Sokak'ta Uyarıcı Trafik Levhası Yok

Kütahya'nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ceylan Sokağı'nda trafik işaret levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkartıyor.Ceylan Sokak'ta yaya...

Kütahya'nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ceylan Sokağı'nda trafik işaret levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkartıyor.

Ceylan Sokak'ta yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğunu belirten mahalle sakinleri, yetkililerin, söz kosunu bölge için acil olarak tedbir alması gerektiğini ifade ettiler.

Dilfuza Delfinova isimli mahalle sakini, "Sokakta trafik işaretleri bulunmadığı için sürekli kazalar oluyor. Ayrıca kavşaktaki binanın bahçe ve balkonaltı duvarı da görüşü engelliyor. Yetkililerden isteğimiz sokakğa gerekli trafik işaretlerini koymaları. Burada sürekli maddi hasarlı kazalar oluyor. Birisinin canı yanmadan önlem alınmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: