Sürekli Köyü Voleybolda Şampiyon

Kızıltepe Sürekli Köyü Ortaokulu, Mardin'de düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Rakiplerine set vermeden...

Kızıltepe Sürekli Köyü Ortaokulu, Mardin'de düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Rakiplerine set vermeden şampiyon olma başarısını gösteren öğrenciler elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşıyor. Turnuvada şampiyon olan öğrenciler, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Kızıltepe'de düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında ilçe şampiyonu olduktan sonra Mardin'de düzenlenen Yıldızlar Voleybol Turnuvası şampiyonasında Kızıltepe'yi temsil etme hakkı elde eden Sürekli köyü Ortaokulu voleybol takımı, başarılarını il şampiyonasında da sürdürdü.

Reklam
Reklam

Voleybol takımı beden eğitimi hocası Harun Ekinci ile okul müdürü Gürdal Demirel ile birlikte şampiyonluk kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı'ya götürerek şampiyonluk mutluluğunu paylaştı.

Bahçıvancı, geçen yıl yarıda kalan kupa sevincinin bu yıl şampiyonlukla tamamlanmış olmasının genç sporculara ve eğitim camiasına moral motivasyon sağladığını belirterek takımın sporcularını ayrı ayrı tebrik etti. Bahçıvancı, şöyle konuştu:

"Sürekli köyünün bir köy takımı olması hasebi ile il bazında şampiyon olma başarısını göstermiş olması bizim için bir gurur vesilesidir. Öğrencilerimizin bu başarıyı kazanmaları bir köy okulu için oldukça manidardır. Bu sonuç bizlere, gençlere imkan verildiği taktirde neleri başarabileceklerinin de bariz bir ispatıdır."

Başarılarının bir ekip işi olduğunu ifade eden okul müdürü Demirel, "Okul idaresinden, hocasına, oyuncusuna kadar herkes üzerine düşeni yaptığı için bu başarı gelmiştir. Bundan önce son iki yıldır hem yıldızlarda, hem de miniklerde il ikincisi olduk. Bu yıl finalde kaybetme şansızlığımızı yenmeyi başardık. Bir köy okulu olarak üç yıl üst üste finallere kalmak bile bence büyük bir başarıdır. Bu yılki maçlarımızda ilçedeki eleme maçları da dahil olmak üzere takımımız oynadığı maçlarda hiçbir set vermemiştir. Yani tüm maçlarını set vermeden kazanmıştır. Bu başarıda büyük emeği olan başta beden eğitimi hocamız Harun Ekinci olmak üzere takımda yer alan öğrencilerini kutlarım." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: