Sürekli Köyünden Şampiyonluk Kupasına Uzanan Başarı Hikayesi

Mardin'de katıldıkları YıldıZ Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda rakiplerine tek set vermeden şampiyon olma başarısını gösteren Kızıltepe...

Mardin'de katıldıkları YıldıZ Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda rakiplerine tek set vermeden şampiyon olma başarısını gösteren Kızıltepe Sürekli Köyü Ortaokulu öğrencileri elde ettikleri başarının sevincini Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ile paylaştı.

Kızıltepe'de düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında ilçe şampiyonu olduktan sonra Mardin'de düzenlenen Yıldızlar Voleybol Turnuvası şampiyonasında Kızıltepe'yi temsil etme hakkı elde eden Sürekli köyü Ortaokulu voleybol takımı sporcuları, ilçedeki başarılarını il şampiyonasında da sürdürdül. Geçtiğimiz yıl katıldıkları turnuvalarda iki ayrı alanda da final oynamayı başaran ancak son anda rakiplerine yenilerek ikinci olan Sürekli Köyü voleybol takımınının genç sporcuları, bu alanlarındaki üstünlüklerini çıktıkları bütün maçlarda rakiplerine bir tek set dahi vermeden yenme başarısını göstererek şampiyon oldu. Rakipleriyle karşılaştıkları 14 maçta set vermeden adlarını şampiyon olarak yazdırmayı başaran genç sporcular kendilerine güvenerek destek olan Sürekli Köyü Ortaokulu beden eğitimi hocası Harun Ekinci ile okul müdürü Gürdal Demirel ile birlikte aldıkları şampiyonluk kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı'ya götürerek şampiyonluk mutluluğunu paylaştı. Genç sporcuları tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, geçen yıl yarıda kalan kupa sevincinin bu yıl şampiyonlukla tamamlanmış olmasının genç sporculara ve eğitim camiasına moral motivasyon sağladığını belirterek takımın sporcularını ayrı ayrı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Elde edilen başarıdan dolayı takımın antrenörü Harun Ekinci ile okul müdürü Gürdal Demirel'in şahsında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Bahçıvancı, "Sürekli köyünün bir köy takımı olması hasebi ile il bazında şampiyon olma başarısını göstermiş olması bizim için bir gurur vesilesidir. Öğrencilerimizin bu başarıyı kazanmaları bir köy okulu için oldukça manidardır. Bu sonuç bizlere; gençlere imkan ve olanak verildiği taktirde neleri başarabileceklerinin de bariz bir ıspatıdır. verilecek imkanların daha büyük başarıları da beraberinde getirebileceğinin bir ispatıdır. Zor ve kısıtlı imkanlarına rağmen il şampiyonluğunu elde eden takımımızın bu kez Mardin'i önce bölge finallerinde ardından da ülkemiz genelindeki finallerde sürdürecekleri başarıyla perçinleyeceklerine inanıyor, başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Okul müdürü Gürdal Demirel ise; başarılarının bir ekip işi olduğunu söyledi. Demirel, "Okul idaresinden, hocasına, oyuncusuna kadar herkes üzerine düşeni yaptığı için bu başarı gelmiştir. Bundan önce son iki yıldır hem yıldızlarda, hem de miniklerde il ikincisi olduk. Bu yıl finalde kaybetme şansızlığımızı yenmeyi başardık. Bir köy okulu olarak üç yıl üst üste finallere kalmak bile bence büyük bir başarıdır. Bu yılki maçlarımızda ilçedeki eleme maçları da dahil olmak üzere takımımız oynadığı maçlarda hiçbir set vermemiştir. Yani tüm maçlarını set vermeden kazanmıştır. Bu başarıda büyük emeği olan başta beden eğitimi hocamız Harun Ekinci olmak üzere takımda yer alan öğrencilerini kutlarım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: