Suriye askerlerinin halka yaptığı katliamın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Suriye’de halkın rejime karşı sürdürdüğü protestolarda Esed askerleri tarafından yapılan katliamların yeni görüntüleri ortaya çıktı....

Suriye’de halkın rejime karşı sürdürdüğü protestolarda Esed askerleri tarafından yapılan katliamların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Halka karşı sert tutum izleyen askerlerin yakın mesafeden vatandaşlarının kafasına silah sıkarak öldürdüğü ve cesetler üstünde poz verdiği görülüyor. Cesetler üzerinde zafer işaretleri yapan askerler protesto gösterisi düzenleyen halkın üzerine ise ateş açmaktan çekinmediği gösteriliyor.
Askerlerin yakaladığı protestoculara yaptığı işkence açık açık gözükürken sokak ortasında silahla vurularak öldürülen halkın görüntüsü ise tüyler ürpertiyor.
Askerlerin halka karşı sürdürdüğü sert tutumun ilginç bir görüntüsünde ise muhtemelen protestoculara ait olan bir yığın motosiklet tanklarla eziliyor.
Bir başka görüntüde ise sokak ortasında askerlerin sevinç gösterileri ve Esed lehine attığı sloganlar gözükürken bir başka görüntüde de balkona çıkan bir kadın elindeki kaleşnikof marka silahla havaya ateş ediyor. Yerde bulunan rejim yanlıları ise havaya ateş ederek kadını destekliyor.
Bu arada, Suriye’den gelen bir Suriyeli vatandaş ise yaşana durumun vahametini:”Bu televizyonlara yansıyan görüntüler yaşana olayların yüzde biri bile değil.”şeklinde yorumladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz