Suriye Halkı İçin “ilmek İlmek Örüyoruz” Kampanyası

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından Suriyeli çocukların ağır kış şartlarından etkilenmemesi için “İlmek...

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından Suriyeli çocukların ağır kış şartlarından etkilenmemesi için “İlmek ilmek örüyoruz” isimli giyecek kampanyası başlatıldı.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, kampanyayı önemsediklerini belirterek, “Suriye’de tarihin en feci zulümlerinden biri yaşanıyor. Hiçbir zaman hiçbir yerde zulme seyirci kalmayan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Dış İşleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde Suriye için yapılan çalışmaları hepimiz bilmekteyiz. Umudumuz ve Duamız odur ki bu mazlumların feryatlarını dindirmek için yapılan bu çalışmalar en kısa zamanda sonucuna ulaşacaktır. Bu çalışmalara katkı vermek amacıyla AK Parti Konya Gençlik Kolları olarak başta Kadın Kollarımız ve Ana Kadememizin destekleriyle örülecek kışlık atkı bere eldiven kazak yenidoğan ürünleri gibi giysileri Suriye’deki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Şubat 15’e kadar merkez ilçe ve il teşkilat binalarımıza ‘el emeği göz nuru’ örgülerinizi bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyaya İl Kadın Kolları olarak en büyük desteği vermek istediklerini, bu bağlamda da tüm il kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin kampanyaya katıldığını aktaran AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ise; “Suriye’deki sorun sadece Suriye’yi ya da Türkiye’yi etkilemiyor. Tüm dünyayı etkiliyor. Dolayısıyla NATO’nun ve tabii ki uluslararası kamuoyunun hemen harekete geçmesi gerekiyor. Mazlumun kanı üzerine asla gelecek inşa edilemez edilmemeli. Aksi takdirde tarih o liderleri kanla beslenen liderler olarak yazmaya devam edecektir. Maalesef Beşar Esed o tarihi yazmaya doğru ilerliyor. İnşallah en kısa zamanda Suriye ve Ortadoğu’daki kan durur ve bölgeye huzur ve barış yeniden hakim olur” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz