Suriye İçin Bağış Yapıldı

Suriye İnsani Yardım Operasyonu kapsamında kullanılmak üzere Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşa Derneği tarafından Kızılay’a...

Suriye İnsani Yardım Operasyonu kapsamında kullanılmak üzere Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşa Derneği tarafından Kızılay’a 4 bin 439 TL. bağışlandığı bildirildi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, yaptığı açıklamada, “Kızılay Malatya Şube Başkanlığı'na Suriye İnsani Yardım Operasyonu kapsamında kullanılmak üzere Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşa Derneği tarafından 4 bin 439 TL bağışlanmış olup bu bağışı dernek adına gerçekleştiren Sayın Veysel Ayaz ve Sayın Yakup Alnıak'a bu hususlarda dernek olarak gösterdikleri hassasiyet nedeni ile teşekkürü bir borç bilmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yalçın, “Zor günlerde yanınızda olacak olan Kızılay için yapılan bu bağış çok anlamlı olup Malatya'nın ve Malatyalıların da Kızılay’a ve insani yardımlara gösterdiği duyarlılığında sembolü olan bu bağış için Kızılay adına tüm Malatyalılara şükranlarımızı sunmaktayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: