Suriye, Mera Kasabasına Hava Saldırısı Düzenledi

Suriye’nin Halep kentine bağlı Suriye Hava Kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında çok sayıda kişinin öldüğü...

Suriye’nin Halep kentine bağlı Suriye Hava Kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Suriye’nin Halep kentine bağlı Suriye Hava Kuvvetleri tarafından hava saldırısı düzenlendi. Saldırıda yaralanan çok sayıda kişinin Kilis’e getirilmek için yola çıktığı öğrenildi. Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilenlerin 5’i hayatını kaybederken, 2 kişi Gaziantep’e sevk edildi. Gaziantep’e sevk edilen yaralının birinin hava saldırısında kolu koptuğu ilk müdahalenin ardından kopan kol ile birlikte Gaziantep’e gönderildi, 1 kişi ise ameliyata alındı. Kilis Devlet Hastanesi’nde görevli tüm doktorlar acil servise çağrılırken, yaralı taşımak için sedyeler hastane önünde bekletiliyor. Suriyelilerin yoğunluk oluşturması üzerine hastaneye İl Emniyet Müdürlüğü’nden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde polis sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: