‘suriye Olayına Objektif Bakıyoruz”

Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek: CHP olarak Suriye olayına objektif bakmaya çalıştıklarını dile getirdi.Partisinin Lüleburgaz İlçe...

Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek: CHP olarak Suriye olayına objektif bakmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Partisinin Lüleburgaz İlçe Örgütü'nce düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Dibek son dönemde Suriye ile yaşanan gelişmelere değindi.

Dibek, Yunanistan ile yıllardır it dalaşı yapıldığını ancak kimsenin uçağının düşmediğini, Suriye ile yaşanan uçak düşürme olayını son dönemlerde yaşananların sonucu olarak gördüklerini ifade etti.

CHP olarak Suriye’ye giderek incelemelerde bulunulduğunu kaydeden Dibek, “Suriye'ye arkadaşlarımızı gönderdik. Orada incelemelerde bulundular. Geldiklerinde onların anlattıkları ile hükümetin anlattıkları arasında farklar vardı. Arkadaşlarımız orada yaptıkların incelemelerde bütün halkın Esad'a karşı diye olmadığını söyledi. Şimdi bunu bilince, insanın aklına, acaba bu işin arkasında başka bir şey mi var diye geliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: