Suriye Ve Mısır'daki Katliamlara Tepkiler

KAYSERİ (AA) - Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliam ile Şam'daki kimyasal silah saldırısı, cuma namazı sonrasında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar tarafından Kayseri'de protesto edildi.

KAYSERİ - Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliam ile Şam'daki kimyasal silah saldırısı, cuma namazı sonrasında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar tarafından Kayseri'de protesto edildi. Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nin öncülüğünde vatandaşlar, cuma namazı için tarihi Hunat Cami'nde bir araya geldi. Cuma namazının ardından çok sayıda kişi, Şam'da kimyasal silah saldırısı sonucu hayatını kaybeden çocuk ve yetişkinler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Çocuk ve kadınların da saf tuttuğu namazın ardından saldırıda hayatını kaybedenler ve zulmün bir an önce bitmesi için dua edildi. Dua sırasında bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Vatandaşlar daha sonra tekbirler getirerek alandan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: