Suriye'deki Iç Savaş

MARDİN (AA) - Suriye'de mayın patlaması sonucu yaralanan biri Süryani 2 Suriyeli tedavi için Kızıltepe ilçesine getirildi.

Suriye'de mayın patlaması sonucu yaralanan biri Süryani 2 Suriyeli tedavi için Kızıltepe ilçesine getirildi. Edinilen bilgiye göre, Suriye'deki olaylar sırasında yaralanan Hüseyin Ali Abdullah ve Mesam Yakup ambulans ile Şenyurt beldesinden Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Aydın Cervheroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralıların tedavi altına alındığını ifade ederek, şunları söyledi: "Gelen Suriyelilerden biri bir hafta önce meydana gelen olaylarda yaralanmış. Suriye’de ameliyat edilmiş onunla ilgili gerekli tahlil ve tetkikler yapılıyor. Diğeri ise bugün meydana gelen bir patlamada, vücudunun çeşitli yerlerinde şarapnel parçaları isabet etmesi sonucu yaralanmış. Hastanın göz, göğüs ve vücudunun çeşitli bölgelerinde şarapnel parçaları ve buna uyumlu çeşitli yaraları mevcut. Gerekli tedavilerine uzmanlarımız tarafından başlandı. Şu anda hastaların hayati tehlikeleri yok gibi gözüküyor ama gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra durumları daha net bir şekilde belli olur."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: