Suriye'deki Iç Savaş

HATAY (AA) - Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak güvenli gördükleri bölgelerde kurulan çadırlarda kalan Suriyelilere gıda ürünü ve battaniye yardımında bulunuldu.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak güvenli gördükleri bölgelerde kurulan çadırlarda kalan Suriyelilere gıda ürünü ve battaniye yardımında bulunuldu. Osman Bin Affan Kalkınma Derneği, Suriye'nin Jarablus kasabasında oluşturulan bölgeye yardım gönderdi. Dernek Başkanı Abdurrezzak İldiz, Suriye'de çatışmaların devam ettiği Hama ve Humus kentlerinden kaçan vatandaşların Jarablus bölgesinde oluşturulan çadırlarda yaşam mücadelesi verdiğini söyledi. Zor durumdaki Suriyelilere destek olmak amacıyla içerisinde gıda, battaniye, ilaç ve süt tozu gibi ürünlerin yer aldığı yardımları Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçirerek bölgeye ulaştırdıklarını ifade eden İldiz, yardımların süreceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: