Suriye'deki Iç Savaş

Esed rejimine bağlı birliklerin, Keseb kasabası ve Bayırbucak Türkmen bölgesindeki farklı noktalara saldırıları sürüyor.

Esed rejimine bağlı birliklerin, Keseb kasabası ve Bayırbucak Türkmen bölgesindeki farklı noktalara saldırıları sürüyor. AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, rejim birlikleri Bayırbucak Türkmen bölgesi, Kastal Maaf bölgesi ile Kırkbeş ve Çalma tepelerine hava destekli saldırı düzenledi. Rejim birliklerinin, stratejik öneme sahip bölgeleri tekrar ele geçirmek için havan ve füzelerle bölgeye saldırılar düzenlendiği, muhaliflerin kontrolündeki Çalma tepesi ve bazı köylere de kara saldırıları yapıldığı öğrenildi. Muhalifler ile rejim güçleri arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı bölgede her iki tarafta da ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Çatışma ve patlama sesleri, Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: