Suriye'deki Olaylar

Suriye'nin Babel-Hava Sınır Kapısı yakınlarında bazı Türk tırlarının yakıldığı öğrenildi.

Suriye'nin Babel-Hava Sınır Kapısı yakınlarında bazı Türk tırlarının yakıldığı öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan bir süre önce Suriye'ye yük götürmek için Babel-Hava Sınır Kapısı'na giden bazı Türk tırları çatışmanın ortasında kaldı.

Bu sırada tırlardan bazılarının yakıldığı bazılarının kaçırıldığı öne sürüldü. Öte yandan kendi imkanlarıyla Türkiye'ye dönen şoförler ise gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Yetkililer yakılan tırların sayısının tam olarak belirlenemediğini, zarar gören araçların önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirilmesi için çalışmalar yapıldığı söyledi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda sessizlik hakim olurken, Suriye tarafında yaşanan şiddetli çatışmalardan dolayı Türkiye'den Suriye'ye giriş yapılmıyor. Sınıra gelen araçlar can güvenliği nedeniyle geri dönmek zorunda kalıyor.

Muhabir: Cem Genco / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: