Suriye'deki Olaylar

Suriye'deki olaylarda ölen 2 kişi ile 26 yaralı, Türkiye'ye getirildi.

Suriye'deki olaylarda ölen 2 kişi ile 26 yaralı, Türkiye'ye getirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Suriye'nin İdlip kentine bağlı Harabjoz ve Bdama köylerinde, Suriye ordusu ile muhalifler arasında dün erken saatlerde başlayıp gece yarısına kadar süren çatışmalar yaşandı.

Çatışmalarda çeşitli yerlerinden yaralanan 26 Suriyeli, 5 refakatçi eşliğinde Topraktutan ve Güveççi köyü sınırına getirildi. Yaralılar, Antakya Devlet Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Bölgedeki çatışmalarda hayatını kaybeden 2 Suriyeli de, yakınlarının yardımıyla Güveççi köyü sınırına getirildi. İdlip kenti nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Suriyeliler, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Muhabir: Erdal Türkoğlu / İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: