Suriye'deki Olaylar

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, ilçede okulların tatil edilmesiyle ilgili, "Bugün ve yarın bu konuyu değerlendireceğiz" dedi.

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, ilçede okulların tatil edilmesiyle ilgili, "Bugün ve yarın bu konuyu değerlendireceğiz" dedi.

Kaymakam Çenet, Hükümet Konağı'nda Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, gazetecilerin, Türkiye sınırına yakın Rasulayn bölgesinde yaşanan çatışmalarla ilgili sorularını cevaplandırdı.

İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı'nın bu konuda gerekli açıklamaları yaptığını anlatan Çenet, gelişmelerle ilgili sayın Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'inde açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Çenet, bir gazetecinin ilçedeki okulların hafta başından itibaren eğitime başlayıp başlamayacağı yönündeki sorusu üzerine, "Bugün ve yarın bu konuyu değerlendireceğiz. Düne ve önceki güne göre daha iyiyiz ama yer yer havan sesleri geliyor. İnşallah bunları atlatalım" yanıtını verdi.

Atatürk'ü Anma Töreni için bir araya geldiklerini vurgulayan Çenet, "Bugün 10 Kasım, Ata'mızı yad ediyoruz, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Muhabir: Sait Aydın - Veli Gürgah / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: