Suriye'deki Olaylar

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesine yönelik, hava saldırılarının ardından bugün Ceylanpınar'a getirilen 4 yaralıdan 1'i hayatını

ŞANLIURFA (A.A) - Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesine yönelik, hava saldırılarının ardından bugün Ceylanpınar'a getirilen 4 yaralıdan 1'i hayatını kaybetti.

Suriye Ordusu'na ait savaş uçaklarınca Rasulayn'da dün başlattığı ve bugün de devam eden hava bombardımanı sırasında yaralananların bir kısmı Türkiye sınırına getirildi.

Burada ambulanslara alınan 1'i kadın 4 yaralı, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 1'i öldü, 3 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan bombardımandan kaçan aralarında kadın ve çocukların da olduğu bazı Suriyeliler, sınırı geçerek Ceylanpınar'a getirildi. Askerler tarafından alınan sığınmacılar, işlemleri yapıldıktan sonra Telhamut Çadır Kenti'ne gönderildi.

Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: